• jarum éléktroda
  • Saraf Stimulator usik
  • Saraf Stimulator usik
  • 7c06d105
  • 2808206e

Wilujeng sumping di Tongshun

Tongshun Médis Alat ngabagéakeun anjeun!

Tongshun Médis Alat Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional alat neurological jeung suplai pikeun leuwih 30 taun. Hal ieu lokasina di Yangtze River Delta, deukeut ka budaya kota kuna kawentar Suzhou. Kami husus dina ngahasilkeun alat médis éléktronik jeung produk disposable. parusahaan urang boga disposable steril éléktroda subdermal jarum, disposable éléktroda permukaan, disposable steril éléktroda botox jarum, disposable EMG Concentric jarum éléktroda, disposable EMG Endotracheal pipah tur saraf disposable multi-fungsi locating panyilidikan ogé, jsb

parusahaan urang geus disadiakeun kalawan Téhnologi Department, Departemen Produksi, Quality Department Inspection, Meuli sarta Departemen Penjualan, Kantor, Departemen Keuangan. Sadaya karyawan ngaéksekusi kawijakan kualitas elaboration, manajemén baku, kapuasan customer na pamutahiran kontinyu. Urang bakal ngatur ilmiah, janten ketat dina kadali kualitas produk dina sakabeh proses.

nempo More

Produk Artikel

Naha milih Tongshun Médis Alat?

  • Kami hiji parusahaan profésional alat Neurological jeung suplai.
  • Urang damel dina alat Neurological jeung suplai leuwih 30 taun.
  • Kami husus dina ngahasilkeun alat éléktronik médis jeung produk disposable, rupa alat Neurological jeung suplai pikeun milih.

Arrivals anyar