• gjilpërë elektroda
  • Nervore Stimulator Probe
  • Nervore Stimulator Probe
  • 7c06d105
  • 2808206e

Mirë se vini në Tongshun

Tongshun Medical Devices ju mirëpret!

Tongshun Medical Devices Co, Ltd, është një kompani profesionale e pajisjeve neurologjike dhe furnizimet për mbi 30 vjet. Ajo është e vendosur në deltën e lumit Yangtze, në afërsi të qytetit të famshme kulturore të lashtë Suzhou. Ne jemi te specializuar në prodhimin e pajisjeve elektronike mjekësore dhe produkteve të disponueshme. Kompania jonë ka disponueshme steril elektroda gjilpërë subdermal, elektroda Flakshëm sipërfaqe, e disponueshme steril elektroda gjilpërë Botox, Flakshëm EMG koncentrik gjilpërave elektroda, Flakshëm EMG endotracheal Tube dhe nervore multi-funksionale disponueshme gjetjen hetimet, si dhe, etj

Kompania jonë është e pajisur me Departamentin Teknologjisë, Departamenti i Prodhimit, Departamenti i kontrollit të cilësisë, të blerë dhe të Departamentit të Shitjes, Zyra, Departamenti Financiar. Të gjithë të punësuarit të ekzekutuar politikën e cilësisë së elaborimit, menaxhimin e standarde, kënaqësinë e konsumatorit dhe përmirësimit të vazhdueshëm. Ne do të menaxhojë shkencërisht, të jetë i rreptë në kontrollin e cilësisë të produktit në të gjithë procesin.

Shiko më shumë

Produkte Featured

Pse të zgjidhni të Pajisjeve Mjekësore Tongshun?

  • Ne jemi një kompani profesionale e pajisjeve Neurologjike dhe furnizimet.
  • Ne punojmë në pajisjet Neurologjike dhe furnizimet e mbi 30 vjet.
  • Ne jemi te specializuar në prodhimin e pajisjeve elektronike mjekësore dhe produktet e disponueshme, llojet e pajisjeve neurologjike dhe furnizimet për zgjedhjen.

Arritje të reja