• игла Електроди
  • Нервен стимулатор на сондата
  • Нервен стимулатор на сондата
  • 7c06d105
  • 2808206e

Добредојдовте на Tongshun

Tongshun медицински помагала ви посакува добредојде!

Tongshun медицински помагала копродукции, Ltd е професионална компанија за невролошки помагала и потрошен материјал за над 30 години. Таа се наоѓа во Yangtze реката Делта, во близина на познатиот културно античкиот град Суджоу. Ние сме специјализирани во производство на електронски медицински помагала и производи за еднократна употреба. Нашата компанија има еднократна подкожен стерилна игла електроди, за еднократна употреба површински електроди, за еднократна употреба стерилни ботокс игла електроди, за еднократна употреба ЕМГ Концентрични игличести електроди, за еднократна употреба ЕМГ ендотрахеална цевка и мулти-функционална еднократна нерв лоцирање сонди, како и, и др

Нашата компанија е предвидено со технологија оддел, Одделот за производство, квалитет инспекција департмент, набавка и одделот за продажба, канцеларија, финансиски оддел. Сите вработени се изврши на политиката за квалитет на изработка, стандард за управување, задоволството на клиентите и постојано подобрување. Ние ќе управува со научно, да биде строга контрола на квалитетот на производот во целиот процес.

Гледај Повеќе

Избрана Производи

Зошто да изберете Tongshun медицински помагала?

  • Ние сме професионални компанија за Невролошки помагала и потрошен материјал.
  • Ние работиме на Невролошки помагала и потрошен материјал над 30 години.
  • Ние сме специјализирани во производство на електронски медицински помагала и производи за еднократна употреба, видови на Невролошки уреди и материјали за изборот.

Нови пристигнувања