• jarum elektrods
  • Syaraf Stimulator Probe
  • Syaraf Stimulator Probe
  • 7c06d105
  • 2808206e

Welcome to Tongshun

Tongshun Medical Devices nampani kowé!

Tongshun Medical Devices Co., Ltd. perusahaan profesional saka piranti neurologikal lan Penyetor luwih 30 taun. Dumunung ing kali Yangtze Delta, cedhak karo budaya kutha kuna sing misuwur Suzhou. We sing specialized ing prodhuksi piranti medical elektronik lan produk nganggo. Our company wis Disposable resik elektrods subdermal jarum, Disposable elektrods lumahing, Disposable resik elektrods Botox jarum, Disposable emg Concentric Bearing elektrods, Disposable emg Endotracheal Tube lan syaraf nganggo multi-fungsi panggonan pemeriksaan uga, etc.

Our company diwenehake karo Teknologi Department, Departemen Produksi, Quality Department pengawasan, Tuku lan Departemen Sales, Kantor, Departemen Financial. Kabeh karyawan nglakokaké privasi kualitas elaboration, Manajemen standar, customer kepuasan lan terus dandan. Kita bakal ngatur scientifically, dadi ketat ing kontrol kualitas produk ing proses kabèh.

ndeleng More

Products Bintang

Apa milih Tongshun Medical Devices?

  • We are a company profesional saka piranti neurologikal lan Penyetor.
  • Kita bisa ing piranti neurologikal lan Penyetor saka 30 taun.
  • We sing specialized ing prodhuksi piranti elektronik medical lan produk nganggo, jinis piranti neurologikal lan Penyetor kanggo milih.

Baru